sábado, 31 de mayo de 2008

Jclic dels animals

Hem creat un JClic anomenat els animals i l'hem penjat a una pàgina web d'una de les meves companyes de grup. Teniem per triar entre Jclic i Educlip, encara que tota la classe s'ha decantat cap als Jclic. Han estat de temàtiques molt variades i quasi totes dedicades a parvulari i cicle inicial.
També em fet una exposició a classe i hem vist altres Jclics, fent de mestres i guiant als nostres companys i companyes per tal d'ensenyar i de comprendre el nostre Jclic.

Aquesta pàgina és la que hem realitzat amb el meu grup Marina Pinyol, Txell Surdé, Thaís Corretger, Alba Casas:

http://marina.pinyol.googlepages.com/elsanimals

La Neus Caballé, Aina Cabot, Bet Nonell i Maria Pascuet presenten les PDI

http://pdintae.googlepages.com/

En aquesta pàgina, les seves autores Anna Alonso, Fabiana Becerra, Georgina Rius i Carlota Sanz presenten activitats pels infants per treballar el tema de la primavera.

http://primaverainfantil.googlepages.com

El següent Jclic tracta de l'univers.Creat per l'Enric Boada, Eva Mollà, Barbara Maza, Júlia Llach, Andrea Ramírez:

http://ssntae.googlepages.com/inici

L'Alba Mayoral, Núria Garcia, Mariona Gasulla i Júlia Coromina) han emprat la mateixa temàtica que el grup anterior.

http://itzar1980.googlepages.com/index.htm

La Marta Gómez, Bet Gómez, Cristina Canet, Miriam Villaronga han realitzat un Jclic per facilitar-nos el nostre estudi d'aquesta assignatura.

http://meuespai.googlepages.com

Aquest darrer l'han realitzat la Míriam Rovira, la Montse Torres i la Sara Garcia, on treballen les diferents parts d'una casa.

http://montsetg86.googlepages.com/home

Realment trobo molt interessant poder crear el Jclic a mesura que anem treballant per projectes amb els nostres alumnes, poder estar davant d'ells mentre els realitzem i el més important que siguin on siguin amb l'ajuda de les seves famílies poden jugar, aprendre, navegar, interaccionar, crear, etc.
Una activitat més per dur-la a terme de cara del meu futur professional.
A més a més, us adjunto la meva adreça de la meva pàgina web que he creat amb googlepages. Sempre he desitjat tenir una pàgina web i aquest estiu li treuré tot el suc i n'aprendré autònomament.


http://txell.st.googlepages.com/

No hay comentarios: